5. lokakuuta 2016

Haitarihommia

Pidemmän aikaa olen miettinyt erään kuvan perusteella kuinka voisi tehdä nukkekotiin haitarin.

Materiaalina biltematikku, kartonki, nahkaa, sinappituubin sisustaa (kullan värinen metallilevy) helmiä. Koristukseksi kuviokartonkia, ääriviivatarraa jne.

Korkeutta näille tuli 4cm.


6 kommenttia:

 1. Valtavan upeita!! Oletko tehnyt omalla ohjeella vai löytyykö näihin ohje jostain? Kelpaisi nimittäin meidänkin nukkikseen tällainen!

  VastaaPoista
 2. Näin netissä jollakin nukkisfoorumilla kuvan tuontapaisesta haitarista. Siitä on aikaa. Tallentelen omaan ideapankkiin kivoja kuvia vähän sieltä sun täältä. Sieltä bongailen sitten jonkin kivan jutun. Nyt se oli tämä. Eli ei ollut ohjetta. Mutta ei se ollut vaikea. Suurenna kuvaa niin näkee paremmin miten se on tehty.

  VastaaPoista
 3. Näin netissä jollakin nukkisfoorumilla kuvan tuontapaisesta haitarista. Siitä on aikaa. Tallentelen omaan ideapankkiin kivoja kuvia vähän sieltä sun täältä. Sieltä bongailen sitten jonkin kivan jutun. Nyt se oli tämä. Eli ei ollut ohjetta. Mutta ei se ollut vaikea. Suurenna kuvaa niin näkee paremmin miten se on tehty.

  VastaaPoista
 4. ihana kaunis haitari. Tänään olin kuuntelemassa kummipoika soitti yhtyeen kanssa irlantilaista musikkia. kummipoika soitaa haitari voi kun noi on niin sööttejä joita olet tehnyt.

  VastaaPoista