2. joulukuuta 2009

Kasvihuone


Viimeisin tekemäni pienoishuone on kasvihuone. Tämän lahjoitin opettajilleni puutarhuriksi valmistuttuani. Kasvihuonepohja löytyi Kuopiosta. Lähes kaikki materiaali oli jo valmiiksi tehtyjemmaan, joten suurin työ oli tavaran kerääminen sekä paikoilleen asettelu.Tein tämän kirjakauppiaaksi erääseen nukkekotiini, mutta hänpä vaihtoi lupaavan uran kirjakauppiaasta puutarhuriksi.Puutarhurin eväät. Nämä ovat ensimmäisiä massailujani. Lattialaatat on leikattu munakennosta. Lavassa oleva multa on EriKeeperiä sekä kahvinporoja. Lavassa kasvaa porkkanaa, sipulia, kukkakaalia ja takanurkasta nousee kasvihuonekurkku.

Myytävät kurkut, tomaatit, paprikat ja munakoisot pakataan paperipusseihin. Vihanneslaatikko tehty askartelutikuista ja balsasta.


Kasvihuonekurkku.


Kukka-asetelma lahjaksi sidonnan opettajalleni. Kukat ovat valmiita. Lisälehdet rautalankaa ja maalarinteippiä. Haastetta oli pienenkin asetelman teossa...Valmis huone on kiitos ja kunnianosoitus osaaville opettajille hyvästä koulutuksesta. Tästäkään pienoishuoneesta ei jäänyt muuta muistoa, kuin nämä kuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti