5. helmikuuta 2012

Muutto Kauppahuoneella


Kerron pienen salaisuuden, joka ei ole vielä kovinkaan monen tiedossa. Kauppahuoneen omistajana minulla on ilo ilmoittaa taloon muuttavan kukkakaupan ihan lähiaikoina. Kukaan muu sitä ei tiedä, joten jääköön meidän keskiseksi asiaksi...


Madame Elliottin omistama Naisten vaate-ja asusteliike muutti taannoin yhteen ompelimon kanssa. Muutos hieman arveluttaa madamen mieltä.


Vanha liiketila kaikuu tyhjyyttä. Huhu kertoo, että tilan on vuokrannut kukkakauppias...!


Muutto tehtiin samassa liiketalossa olevan Ompelimon tiloihin. Ompelimossahan on tehty aiemminkin liikkeessä myytyjä pukuja.


Myös pukujen sovituksessa tehtävät muutokset on helpompi tehdä, kun ompelija on lähempänä. Tämä puku odottaa asiakasta ensimmäiseen sovitukseen.Myynnissä ovat edelleen naisten hatut, jotka tilataan suoraan Pariisista.


Ensi kuussa odotetaan suurta tilausta Pariisista, jolloin saadaan pukujen sovitusta varten sermi sekä muodikkaita hattuja ja asiakkaan tilaamat puvut.
Madame on luottavainen tulevaisuuden suhteen. Pieniä uudelleen järjestelyjä uusi tila vielä vaatii, mutta ne tehdään aikanaan.

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana liike Madamella. Nuo hatut ja mekko ihan valtavan upeita ja hyvähän se on et ompelimo on vieressä, jos vaatteisiin pitää tehdä joitain korjauksia... Mahtaako tuleva kukkakauppias olla kenties herrahenkilö... täällä olis kevättä rinnässa :O))

    VastaaPoista
  2. Minulla on ollut jo pitkään miespuolinen nukke teon alla, siitäpä voisi tulla herra kukkakauppias...

    VastaaPoista