26. tammikuuta 2013

Lastenhuone valmistui


Hiirilapset hyppivät riemusta päästessään ihailemaan omaa uutta huonettaan ylimmässä kerroksessa. Kalusteiden puutteessa on huoneessa juoksutilaa ehkä liikaakin, tuumii äiti-hiiri. Huoneen jakavat eloisat hiirisisarukset pojat Vesa ja Kerkko sekä tytöt Kielo ja Urpu.


Pojille on rakennettu oma nukkumaparvi, jolle he pääsevät tikkaita pitkin. Parvella ovat toistaiseksi vain heidän sänkynsä. Toiveissa olisi ainakin hylly seinälle, johon he saisivat aarteitaan tyttöjen ulottumattomiin. Tällä hetkellä siellä on varasängyt. Äitihiiri huuti huutokaupasta pojille sopivammat sängyt, jotka sopivat parvelle paremmin. Ne toimitetaan ensi viikolla. Esitellään parvi myöhemmin.


Tytöillä on kerrossänky parven alla. Heillä on yhteinen pieni lipasto, jonne saavat omat tyttö-juttunsa. Suurempi pöytä olisi myös mukava olla. Sadepäivinä olisi mukava piirtää tai askarrella sen ympärillä.


 Leikille jää runsaasti tilaa,loput kalusteet ovat tilauksessa. Isä-hiiri on luvannut käyttää vapaa-aikaansa nikkaroimalla niitä. Puuha vain vaikeutuu, jos hän menettää nikkaroinnille suunnittelemansa tilan perheen saunalle. Tällöin hän joutuisi nikkaroimaan naapurin kellarissa ja se aika olisi sitten taas pois perheen parista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti