30. lokakuuta 2013

Sohva ja nojatuoleja

Eilen oli kerhollamme taas tapaaminen. Aiheena oli tällä kertaa sohvat ja nojatuolit. Malttamattomana tartuin pari päivää aiemmin aiheeseen ja tuloksena on kaksi hieman erilaista nojatuolia.

 
Varsinaisena kerhoiltana valmistui vaalea sohva Siniseen taloon. Materiaalina pahvia, vaahtomuovia, teippiä, liimaa, puuhelmet jaloiksi sekä kangasta.  Sohvan päällinen on kirppikseltä löytynyttä kaitaliinaa.
 
 
Tapaamisen jälkeen tein sohvalle vielä kaveriksi nojatuolit. 


Kaluston olisi tarkoitus tulla Siniseen taloon, se taas vaatii talon modernisoimisen ja kalusteiden päivityksen nykyaikaan. Nykyisessä muodossa talo on ollut lasten leikittävissä. Tytär ilmoitti nyt samalla leikkikauden nukkekodissa loppuneen ja siksi muutos on kuulemma edessä. Sohvakalusto on tehty hänen suunnitelmansa mukaan, kaluston kaveriksi pitäisi nyt saada arkkupöytä. Keittiön kalusteet kaikkineen vaatisi päivitystä, makuuhuoneeseenkin uusi sänky.... Ja tapetitkin uusiksi tyttö täydentää... Onhan ne olleet seinissä 11 vuotta, eikös se ole jo aikakin?

 
Kaikessa hiljaisuudessa miettii, pitikö lähteä tekemään sitä nojatuolia?

2 kommenttia:

  1. Kyllä kannatti! Upeita nojatuoleja kaikki. Varsinkin nuo modernimmat koukuttavat. Oma sohva vielä suunnitteluvaiheessa, kun en osaa noita taitoksia kankaasta tehdä nätisti.

    VastaaPoista
  2. Hienoja kalusteita! Eipä ihme, että tyttäresi innostui koko nukketalon uudistamisesta... Melkoinen homma siinä kyllä on.

    VastaaPoista