8. tammikuuta 2014

Kukkakaupan uudelleenjärjestelyä

 
Nukkekoti numero kakkosessa, Kauppahuoneella tapahtui pieni muutos. Entisen asusteliikkeen (kuva yllä) paikalle tehtiin uusi kukkakauppa. Viherkasveja on kertynyt niin paljon, että niitä oli kaupaksi asti.

 
 
 
Kukkakaupan kalusteet on varastosta löytyneitä. Hylly on saatu Kirsiltä.
 
 
 
 Seinällä oleva hylly on Kirsiltä joulukalenterivaihdosta. Hylly oli alun perin suunniteltu galleriaan, mutta leikkokukkaosasto kaipasi jotain tällaista. Hyllyyn tulossa myyntiin lasimaljakoita.
 
 
 
 
Ruusut ovat askarteluliikkeen 'nippuruusuja', tummat maljakot ovat pullukan mallisen kuulakärkynän katkaistu kuori.


 
Nämä kasvit olen saanut joulukalenterivaihdossa, iiriksen Tiina O:lta sekä syklaamin aattopaketissa Airilta, pelargonian olen saanut vuosia sitten lahjaksi Arjalta.
 
 Orkideat on kirpputorilöytö vuosien takaa. Materiaali muovia. Hieman suurikokoisia, mutta menee tässä tarkoituksessaan.


 
Bonsaipuu on kauramaitopurkin korkkiin tehty. Runko ja oksat ovat rautalankaa ja maalattua kukkateippiä. Lehdet silkkikukasta leikattua silppua. Istutettu itsekovettuvaan saveen.
 

 
Kasvit on tehty rautalangasta ja maalarinteipistä itse. Paavalinkukan kukat ovat fimoa. Kukkaruukut nyörinpäitä, pikkukorkkeja jne...Joulutähtien ruukut ovat Pepsodent-hammastahnan korkkeja.
 
 
Kukkakauppa voisi tarvita myyntitiskiä ja yhtenäisemmät myyntipöydät.  Sitäpä se tämä harrastus on, ei koskaan tule valmista. Siinä kai sen kiehtovuus!
 
 

1 kommentti:

  1. Hei Jaana,
    Kukkakauppa on kaunis. Sinulla on loistava kokoelma kasveja ja ne täyttää tilan kauniisti.
    iso hali,
    Giac

    VastaaPoista