14. helmikuuta 2015

Olohuoneen kalusteita

Sinikulman olohuone saa uuden tapetin ja sohvien tyyliin sopivia lisäkalusteita.

 Sytyketikuista rakentui Tv-taso sekä arkkupöytä. Idean tasoon antoi Angry Birds-suklaamunien yllätyksessä ollut läpinäkyvä laatikko. Piti viime vuonna ihan asioikseen ostaa noita suklaamunia, jotta sai riittävän määrän muovilaatikoita! Tämäkin on ollut sellainen pitkällisen suunnittelun ja aikomisen tuotos.

Olohuone oli tapettiremontin jälkeen kokoelma sekalaisia kalusteita. Tv-tasona toimi korkea pöytä.

Taso paikoillaan, mutta tunnelma vaikutti hieman aneemiselta, tietenkin se taulu-tv (jota ei ole vielä olemassa) olisi seinässä tuonut huoneeseen lisäilmettä. 

Sitten muistin löytäneeni taannoin kirpparilta pienen puunvärisen pannunalusen, jota olin ajatellut muokata jonkinlaiseksi hyllyköksi. maalasin sen valkoiseksi ja poistin neljä pientä palasta, joten se taulutelevisio sopisi tuohon keskelle. 

 Hylly paikoillaan. Tämä nyt sitten poiki lisähommia...televisio pitäisi tehdä varmaan seuraavaksi!

Arkkupöytäkin löysi sijansa. Sohvaryhmä ei ole noin keltainen, kuva hieman valehtelee. Voi olla että hion arkkupöydän 'kuluneeksi' kunhan olen sitä tuossa katsellut jonkin aikaa.... 

Sohvan taakse on tulossa taidetta, kuhan saan pensselin käteen ja inspiraation. Välineet olisi jo valmiina!

 Arkkupöytä kaipaa jotakin vielä hionnan lisäksi. Tytär tuossa ideoi että laittaisin siihen kahvan, nostokahvan!  Mietitään ja mallaillaan! Nyt nautin lopputuloksesta.


2 kommenttia: