12. helmikuuta 2015

Sohvan uudempi elämä

 Tiheikön väen sohva on pitempään odotellut uutta päällyskangasta. Alunperin se oli päällystetty vaalealla kiiltävällä kankaalla, eikä sohva istunut mihinkään. Käsinojissakin oli alunperin kangas.

Päällystin sohvan vuosia sitten ensimmäisellä käsiin osuneella kankaaalla vihreäksi. Poistin liimauksen käsinojista hiomalla, joten lakkaus kärsi kovin. Rumaa puupintaa peittämässä on ollut aina muutama tyyny. Vihreää kangasta ei enää ole, joten sen tilalle oli mietittävä joakin muuta. Sopivaa kangasta olen etsinyt sivusilmällä silloin kuin olen muistanut. Toisin sanoen tämä on ollut ikuisuusprojekti, joka on seissyt vuosia.

Eurokankaassa tuli vastaan pienikuvioinen velourkangas. Siitä 10 sentin kaistale maksoi pari euroa. Käytettyä tuli neljännes.
Tulos nyt ei mielestäni ihan kymppi ole, mutta menettelee. Odottelen seuraavat viisi vuotta että uusi päälliskangas tulee vastaan.

Sohvaan pitäisi saada tummia tai värikkäitä tyynytjä. Nuo harmaat on tuohon hieman pliisuja, mutta tähän hätään saavat välttää.

Näin se projekti etenee, siis tyynyjen tekoon seuraavaksi. 
2 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kangas. Minusta sohva parani huomattavasti. Nyt se on todella söpö!

  VastaaPoista
 2. Hei Jaana
  Tämä on loistava päivitys.Sohva näyttää kauniilta.
  Iso hali,
  Giac

  VastaaPoista